Teatre Social – “Toca de peus a terra”

Aquest dilluns passat, els nens i nenes de l’activitat d’extraescolar de teatre van anar a fer una activitat de teatre-forum amb els professors de teatre i altres grups de joves que també treballen amb Impacta’t, sobre les claus de la violència de gènere en les relacions dels joves.

Hi sortien els diferents elements participants d’una història com aquesta, la parella enamorada, els amics i amigues respectives, la mare….

Espectacle interactiu i participatiu on el públic deixava de ser un simple espectador per passar a substituir als actors i actrius i ajudar així als/les protagonistes a trobar noves formes d’actuar davant les situacions que plantejava la peça. Els convidava a posar-se en el seu lloc i així poder assajar la realitat que potser un dia els tocarà viure.

Espectacle molt interessant que feia reflexionar, i no només als adolescents