Oferta 2020-2021

El formulari amb l’oferta de les activitats extraescolars del curs 2020-2021 el trobareu en aquest mateix web, a la secció “Documents” a l’apartat “Formularis

Si esteu interessats en alguna de les activitats extraescolars ofertades per aquest curs escolar 2020-2021, heu d’omplir el full d’inscripció i lliurar-lo a la bústia de l’AFA o enviar-lo per correu electrònic a afa@iespauclaris.org.

 

Teatre social

Des de les AFA dels instituts de la zona (INS Pau Claris, INS Verdaguer, i INS Fort Pius) estem promovent que els alumnes dels tres instituts puguin compartir activitats de forma conjunta, per facilitar que es barregin entre ells i trencar fronteres administratives, utilitzant a la vegada espais culturals de la zona.

Aquest any 2020-2021 oferim extraescolars de teatre de forma conjunta amb aquests instituts, és un procés que anem modificant al llarg del temps en funció del seu funcionament.

Aquest any oferim:

1. Pels alumnes de 1er d’ESO de Pau Claris i el Verdaguer: Un grup de teatre social de 20 places (10 pel Pau Claris i 10 pel Verdaguer).

L’activitat es farà al Palau Alós (carrer Sant Pere Més Baix, 55) a través de l’associació Impacta’t els dimarts de 16:15h a 18:15 hores. Els alumnes han d’anar pel seu compte a l’activitat (pels que es queden a dinar parlarem amb l’institut perquè puguin sortir a les 16:00h)

L’activitat té un cost per la família de 25€ mensuals per alumne. Comença el 8 d’octubre i es fa fins al mes de maig inclòs.

Des de l’AFA oferim 4 beques per aquesta activitat que financia el 60% del cost, per tant a la família li sortiria per 10€ mensuals per alumne.

Teniu un document adjuntat explicatiu de l’activitat.

2. Pels alumnes de 2on i 3er d’ESO: un grup de teatre social de 20 places que gestiona directament el Palau Alós (el grup de teatre Impacta’t) obert a tots els alumnes del Pau Claris i Verdaguer i de la zona i que s’omplirà per odre d’inscripció.

L’activitat es fa al Palau Alós (carrer Sant Pere Més Baix, 55), a través de l’associació de teatre Impacta’t, els dilluns de 17:00 a 18:30h. L’activitat comença el dilluns 7 d’octubre dins al mes de maig inclòs.

Aquest curs és gratuït el subvenciona totalment la Fundació La Roda.

Els alumnes han de fer la inscripció pel seu compte al Palau Alós.

 3. Per a tots els alumnes grup de teatre a l’Institut Fort Pienc.

Us annexem el formulari d’inscripció per si esteu interessats.

Heu de fer arribar la sol·licitud d’inscripció directament a l’AMPA Fort Pius, ja sigui presencialment o mitjançant correu electrònic a la següent adreça:

extraescolarsampafortpius@gmail.com

 

Programa Èxit

El programa Èxit és un programa de reforç escolar entès com una activitat educativa, i no assistencial, dirigida a l’alumnat que necessita més dedicació i acompanyament a l’hora de fer els deures per tal de  millorar els aprenentatges bàsics i acompanyar l’alumnat en el pas a l’ESO

Compta amb la implicació dels tutors de l’alumnat participant i amb l’acció de suport educatiu per part de joves estudiants universitaris que, atesa la vinculació i el rol de referents que adquireixen per a l’alumnat, s’anomenen amics i amigues grans (amics@grans).

Dilluns i Dimecres de 16:15 a 17:45

Activitat gratuïta

 

Futbol

Activitat esportiva que realitzem, a l’igual que el bàsquet,amb la FEEB (Fundació per l’Esport i l’Educació a Barcelona) i amb els mateixos objectius; fomentar la pràctica esportiva, els seus valors i les dinàmiques socials que aquesta genera, com a elements transformadors per afavorir la integració i la cohesió social.

Dilluns i Dijous de 16:15 a 17:15

Preu: 10 € trimestre

 

Bàsquet

Activitat que realitzem juntament amb la FEEB (Fundació per l’Esport i Educació de Barcelona) la qual pretén fomentar la pràctica esportiva, els seus valors i les dinàmiques socials que aquesta genera, com a elements transformadors per afavorir la integració i la cohesió social.
 
Dilluns i Dimecres de 17:45 a 19:00
Preu: 45 € l’any.

 

Voleibol femení

Aquesta activitat es realitza a l’Institut Fort Pius. Si us hi voleu apuntar contacteu a: extraescolarsampafortpius@gmail.com
 
Dilluns i Dimecres de 17:45 a 19:00
Preu: 45 € l’any.

 

Escacs

Aquesta activitat es realitza a l’Institut Fort Pius. Si us hi voleu apuntar contacteu a: extraescolarsampafortpius@gmail.com