Bàsquet

Activitat que realitzem juntament amb la FEEB (Fundació per l’Esport i Educació de Barcelona) la qual pretén fomentar la pràctica esportiva, els seus valors i les dinàmiques socials que aquesta genera, com a elements transformadors per afavorir la integració i la cohesió social.
 
Dilluns i Dimecres de 17:45 a 19:00
Preu: 45 € l’any.

basquet

 

Programa Èxit

El programa Èxit és un programa de reforç escolar entès com una activitat educativa, i no assistencial, dirigida a l’alumnat que necessita més dedicació i acompanyament a l’hora de fer els deures per tal de  millorar els aprenentatges bàsics i acompanyar l’alumnat en el pas a l’ESO

Compta amb la implicació dels tutors de l’alumnat participant i amb l’acció de suport educatiu per part de joves estudiants universitaris que, atesa la vinculació i el rol de referents que adquireixen per a l’alumnat, s’anomenen amics i amigues grans (amics@grans).

Dilluns i Dimecres de 16:15 a 17:45

Activitat gratuïta

Exit

Hip Hop. Ball Modern

Mitjançant el taller de ball modern es pretén que el grup desenvolupi la sensibilitat cap a l’expressió de la dansa i la música a través del propi cos.

En cada sessió es treballaran exercicis d’estirament, rítmica i interpretació, així com també part d’una coreografia

Dijous de 16:15 a 17:15

Preu: 10 € trimestre

danza3

Futbol

Activitat esportiva que realitzem, a l’igual que el bàsquet,amb la FEEB (Fundació per l’Esport i l’Educació a Barcelona) i amb els mateixos objectius; fomentar la pràctica esportiva, els seus valors i les dinàmiques socials que aquesta genera, com a elements transformadors per afavorir la integració i la cohesió social.

Dilluns i Dijous de 16:15 a 17:15

Preu: 10 € trimestre

IMG_4056

Teatre social

Taller setmanal de dues hores realitzat amb la on els joves s’immergeixen en les tècniques pròpies d’aquesta disciplina i del teatre de l’Oprimit. Amb l’ajuda d’aquestes tècniques crearan entre tots una obra curta de teatre sobre el tema que escollin. Al final del curs, es representa l’obra en l’Institut i a la Trobada de teatre social Deslimita’m.

Dimarts de 16:15 a 18:15

Preu: 25€ mes

extraescolar-teatre2-baixa

Sèries en Anglès

Tots els dimarts, de 15:20 a 16:20, passarem un capítol d’una sèrie que els nois i noies hagin escollit, en anglès i subtitulada en anglès.

És una activitat totalment gratuïta, l’única condició és que aquell dia s’han de quedar al menjador, ja que és una activitat programada dins el temps menjador.

series