FESTA DE BENVINGUDA

El passat 13 de novembre vam celebrar la festa de “Benvinguda ” a l’institut. A més del grup de 1er que ja ens haviem anat trobant en família durant l’any passat, vam tenir la visita d’algunes famílies de 6è (Fort Pienc i Cervantes). Vam conviure i relacionar-nos amb les famílies del Pere Vila, que també estaven de festa, i així vam aprofitar per donar-nos a conèixer.

imgwp_festaafa-ins-pau-claris_04

La festa es va desenvolupar de 12 a 17 hs. i va girar a l’entorn del dinar (cadascú va portar menjar per compartir).

Abans de dinar, vam comptar amb la col·laboració de l’equip de l’Escola de Músics JVC que van organitzar a alumnes de 1er i de 2n en un concert de l’orquestra del centre i la coral que ja tenen en marxa. També ens van muntar un petit taller de Batucada per veure si aconseguíem animar algú més a l’extra-escolar que s’ofereix els dilluns, després de l’ÈXIT.

I després de dinar vam fer un torneig de ping-pong que va funcionar molt bé.

També vam proposar una pluja d’idees per trobar un un logo de l’AFA.

La sensació general va ser molt positiva i ja estem pensant en organitzar una altre al final de curs, per tal d’acomiadar-nos.

Vam fer un pas més en la nostra incorporació a l’institut, fent-nos-el una mica més “nostre” a través de l’ús de les instal·lacions per gaudir en família.

Vam comptar amb la presència de la Mercè Miralles, la directora, que va estar amb nosaltres durant tot el matí.