Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

General

Inscripció a les extraescolars del curs vinent

Benvolgudes famílies: Ja estem en marxa preparant el nou curs 2024-2025!

Ara que ja has fet la matrícula… ja t’has apuntat a l’AFA del Pau Claris?  Recorda que és molt important que totes les famílies formem part d’aquesta comunitat educativa i així participar de la vida del centre i organitzar activitats plegades. Des de l’AFA de l’Institut et convidem a que et facis sòcia omplint aquest formulari.

A més a més, des de l’AFA oferim diverses ACTIVITATS EXTRAESCOLARS per l’alumnat, amb descomptes per les famílies associades.

Trobaràs en el document adjunt tota la proposta d’activitats, els horaris i els preus pel curs 2024-2025. T’hi pots apuntar directament. A més a més, oferim activitats esportives conjuntament amb l’entitat Convivim Esportivament i a les que també et pots inscriure fent clic en aquest últim enllaç.

Totes les activitats comencen a l’octubre, encara hi sou a temps!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.