Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

General

PRE-INSCRIPCIÓ 2017-2018. Informació famílies

21 de febrer de 201719:0020:00

El pròxim dimarts, 21 de febrer a les 19 hs. a l’Institut (Passeig Lluís Companys 18), farem la reunió de famílies interessades en la pre-inscripció per al curs 2017 / 18 a l’Institut Pau Claris. Des de l’AFA volem explicar-vos el projecte en el que estem implicats, volem que pogueu conèixer famílies d’altres escoles adscrites que estan pensant en aquesta possibilitat (i facilitar-vos el contacte), i volem oferir-vos informació sobre tot allò que pugui interessar-vos, més enllà del que explica el centre en les seves sessions de Portes Obertes.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.