Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

General, Notícies, Xarxa

Fashion Revolution Day al Fort Pienc

El 24 d’abril del 2013, prop de 1.130 persones van morir i moltes més van quedar ferides quan la fàbrica de confecció Rana Plaza es va enderrocar a Dhaka, Bangladesh. Les persones atrapades estaven treballant per marques de moda conegudes. Aquest va ser un dels accidents més greus per negligència, però no l’únic, de la industria de la moda. Arran d’aquest accident, va nàixer la Fashion Revolution, per recordar aquesta tragèdia i per cridar l’atenció a totes les persones que prenguin consciència de la procedència de la roba que compren, en quines condicions es fabriquen i què podem fer per aconseguir que aquesta industria sigui més sostenible.
Diverses entitats i col•lectius del barri del Fort Pienc, han pensat que seria interessant fer una Jornada de sensibilització per commemorar aquest dia i a través de diferents tallers, xerrades i altres activitats, aprendre i compartir amb els veïns i veïnes del barri diferents formes de consumir, i en definitiva, de viure.
La Jornada Fashion Revolution Day al Fort Pienc, es realitzarà el divendres 28 d’abril de 17 h a 20 h.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.