Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

Curs 2016-2017, General, Notícies, Xarxa

La FaPaC alerta que la segregació encalla el conjunt del sistema

La Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC) reclama al departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i al conjunt de la societat catalana resoldre la situació dels 200.000 alumnes en centres considerats “d’alta” i “de màxima complexitat” que hi ha arreu de Catalunya. L’entitat, que aplega més de 2.200 AMPAs d’arreu de Catalunya i que representa més de 400.000 famílies, considera que el model vigent és el que impedeix al conjunt d’escoles del país d’assolir les màximes quotes d’excel·lència educativa, en tant que cada cop es tendeix més a un model conformat per unes escoles “d’iguals” que impedeixen cap intercanvi d’experiències ni confrontació d’idees, eines clau per assolir l’excel·lència formativa.

 

Llegir notícia:  http://www.fapac.cat/2017/06/28/la-fapac-alerta-que-la-segregaci-encalla-el-conjunt-del-sistema

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.