Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

Curs 2017-2018, General, Xerrades

L’AFA a la Jornada Nos+Altres a Figueres

El proper dijous 5 d’octubre es celebrarà l’11ª edició de la jornada Nos+Altres, que anualment organitza el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Figueres, amb el suport de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania. La present edició del Nos+Altres vol posar sobre la taula el debat entorn els reptes de l’educació inclusiva a la comarca.

La Jornada, que està oberta al públic en general, té com a principal objectiu sensibilitzar la població  sobre els reptes que la diversitat genera per al conjunt de la nostra societat, i alhora oferir eines de treball als professionals que quotidianament treballen en un context marcat per la diversitat cultural, fent front als reptes que aquesta genera.

El Nos+Altres, que es durà a terme al Centre Cívic Joaquim Xirau de Figueres (Marca de l’Ham – Ctra. de Vilatenim, s/n) de 9h a 13:30h, comptarà amb la participació de Xavier Bonal, professor del departament de Sociologia de la UAB i director del grup de recerca Globalització, Educació i Polítiques Socials, amb la ponència “Polítiques inclusives i equitat educativa per a la igualtat d’oportunitats”, la presentació del Pla d’escolarització extensiva de Banyoles, a càrrec d’Anna Roura i Mireia Martí, tècniques del Serves d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles, i finalitzarà amb una Taula rodona d’experiències inclusives en la que participaran l’Institut Pau Claris de Barcelona i l’Escola Joaquim Ruyra de l’Hospitalet de Llobregat. El programa complet de la jornada es pot consultar en aquest enllaç.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.