Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

General

Convivència a les aules en temps de crisi

El dilluns 16 d’octubre, a partir de les 17.30h, a la seu del Districte de Ciutat Vella, tindrà lloc una sessió de treball sobre els efectes de l’actual a situació política en la comunitat educativa. 

La situació política que s’està vivint aquests dies a Catalunya està tenint repercussions directes en els centres educatius i en el conjunt de la comunitat educativa. Per aquest motiu les diferents instàncies que s’ocupen de l’educació a la ciutat, l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci d’Educació de Barcelona, els Consells Escolars municipal i de districtes i l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), s’han coordinat per donar suport i aportar recursos i acompanyament a la comunitat educativa.

Entre les actuacions que s’estan duent a terme, s’ha convocat una sessió de treball amb el títol Convivència a les aules en temps de crisi, adreçada als membres del Consell Escolar Municipal de Districtes (CEMD) i al conjunt de la comunitat educativa del districte de Ciutat Vella.

Els ponents que guiaran la sessió són, José Ramón Ubieto, psicòleg dels Serveis Socials Bàsics (SSB) de l’Ajuntament de Barcelona i Jorge Barudy, neuropsiquiatra, psiquiatra infantil, psicoterapeuta y terapeuta familiar.

 Per facilitar la participació hi haurà un servei d’acollida per a infants

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.