Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

General

Barris en dansa

Aquest any, torna el projecte comunitari Barris en dansa, en aquesta ocasió a càrrec de la companyia “Iliacan” amb l’espectacle “Nosaltres”.

Aquest és un projecte comunitari, en què persones de diversos barris de Barcelona, de totes les edats i condicions, participen en la realització d’un espectacle de dansa contemporània i en són els intèrprets. A cadascun d’aquests barris es construeix una part de l’espectacle a partir d’una sèrie de trobades setmanals que tenen llocde setembre a desembre i que acaba amb una posada en comú de les diverses parts per formar l’espectacle que es representa durant els mesos de gener i febrer de 2018.

Aquest any, tenim diferents membres de la comunitat educativa del nostre institut que intervenen en aquest espectacle; des de la monitora de l’activitat de teatre, fins els músics de l’escola de músics i JPC així com diferents nois i noies que participen en el Musical Choir o en l’activitat de dansa en si mateixa.

Us animem a tothom a assistir a l’espectacle.

Si voleu venir amb nosaltres, tenim previst anar aquest dissabte, 27 de gener, al CCCB.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.