Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

Activitats, Curs 2017-2018, Xarxa

Lliurament del Premi Ensenyament 2018 del Cercle d’Economia

El proper dimarts 8 de maig, a les 19 hores, a l’Auditori CaixaForum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8), tindrà lloc l’Acte de celebració de la desena edició d’aquest Premi, en el qual es farà públic quines d’aquestes 5 candidatures reben el primer i segon Premi Ensenyament Fundació Cercle d’Economia 2018.

Si voleu podem quedar a 3/4 de 7 a l’entrada de l’auditori.  Caldrà que ens presentem i comprovaran la nostra inscripció a l’acte

 

La Fundació Cercle d’Economia va convocar l’edició 2018 del Premi Ensenyament Fundació Cercle d’Economia que aquest any arriba a la seva desena edició. El Jurat del Premi, va decidir atorgar la condició de finalistes a 5 candidatures dels 73 projectes presentats.

Els finalistes són: Col·legi Mare de Déu dels Àngels, Barcelona; Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, Barcelona, Escola Mare de Déu de Montserrat, Terrassa, Institut Escola de Treball, Barcelona y Institut Pau Claris, Barcelona.

Aquest Acte no només és un acte de lliurament dels Premis sinó que s’ha convertit en un punt de trobada dels professionals que estan participant activament en la millora de la qualitat de l’ensenyament a Catalunya. El reconeixement social i professional de les experiències reeixides en la millora dels projectes de centre i de les seves direccions és per a nosaltres un aspecte central del Premi.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.