Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

General

PRIMERA JORNADA DE JOCS DE TAULA

Us informem d’una nova activitat de l’AFA programada el dissabte 30 de març, de les 10 a les 14h, a la biblioteca del nostre institut. Comencem unes jornades de Jocs de Taula amb la col·laboració de Júpiter Juegos.

Hi haurà monitors a les diferents taules de joc per orientar als participants i dinamitzar les partides. Hem preparat quatre taules de joc amb jocs coneguts per la majoria i amb d’altres molt actuals que faran que passem un matí molt entretingut. Estimem que cada partida durarà unes dues hores.

És una altra activitat dirigida a les famílies en general, la qual cosa vol dir, que tothom està convidat; pares, mares, avis, tietes, adolescents…..

És una activitat gratuïta.

Apunteu-vos-ho a l’agenda.

Us esperem!!!!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.