Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

General

25 de maig. 3ª Sessió de cinema intercultural

L A V A C A

Benvolgudes famílies,

El proper dissabte 25 de maig, a les 19:30 us convidem a la tercera sessió del cicle de cinema intercultural de l’AFA del Pau Claris.
Després de l’èxit de les dues sessions anteriors, aquest cop programem una divertida pel·lícula en la qual Fatah i Jacqueline viuen una aventura plena de grans moments de “ajuda mútua” i de molta diversió.
Desitgem que us agradi tant com les dues anteriors

És una activitat dirigida a totes les famílies en general (no solament del Pau Claris), la qual cosa vol dir, que tothom està convidat; pares, mares, avis, tietes, adolescents…..

El preu és d’1€ l’entrada i inclou got de crispetes.

Apunteu-vos-ho a l’agenda.

Us esperem!!!!

On: Institut Pau Claris.

Passeig de Lluís Companys, 18 de Barcelona

Dia: Dissabte 25 de maig de 2019

Hora: 19:30 h

Fitxa de la pel·lícula:

El argelino Mohamed Hamidi – Mi tierra (2013) – realiza un inesperado y tierno viaje a través de la Francia de hoy en día.

Fatah es un humilde granjero argelino que sueña con llevar a su vaca Jaqueline a la Feria de Agricultura de París. Cuando recibe la ansiada invitación, sale de su pueblo por primera vez en su vida, y cruza a pie toda Francia hasta llegar a Port de Versalles, donde se celebra la feria. Entre encuentros y sorpresas, Fatah y Jacqueline viven una aventura repleta de grandes momentos de “ayuda mutua” y de mucha diversión.

akas: La vache, No se metan con mi vaca, A incrível jornada de Jacqueline, Unterwegs mit Jacqueline. 2016. Francia. 91 min.
Dirección: Mohamed Hamidi Guión: Alain-Michel Blanc, Fatsah Bouyahmed, Mohamed Hamidi Fotografía: Elin Kirschfink Música: Ibrahim Maalouf Intérpretes: Fatsah Bouyahmed, Lambert Wilson, Jamel Debbouze, Hajar Masdouki, Catherine Davenier, Abdellah Chakiri, Amal El Atrache, Miloud Khetib Fecha de estreno: 30 de Septiembre de 2016.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.