Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

General

El nou pati!

Aquest estiu s’han reformat tant els patis de l’Institut com els de l’Escola Pere Vila. La intervenció ha suposat la unificació de l’espai extern, s’ha ajardinat l’entrada i s’han eliminat les tanques de les pistes. També s’han construït dos zones de repòs i de joc tranquil.

Van quedar pendents la instal·lació del reg, l’eliminació d’uns bancs a l’hort i l’asfaltat de les zones dels porxos. Tant l’AFA Pau Claris com l’AFA de l’escola Pere Vila, conjuntament amb les direccions dels dos centres, es van posar en contacte amb el Consorci d’Educació per reclamar la finalització total del projecte amb una carta signada per les dues direccions i les dos AFA. Després de rebre-la el Consorci s’ha compromès a finalitzar les obres. Els nous lavabos es faran el 2022.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.