Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

Xerrades

Xerrada “Entenem l’adolescència”

El passat dimecres 11 de novembre va tenir lloc la primera xerrada per a les famílies d’aquest curs 20-21. L’acte va ser dirgit per Stefania Angella, del Centre per a Famílies amb Adolescents. L’objectiu de la mateixa és “acostar” l’etapa de l’adolescència, una etapa que comporta una sèrie de canvis, tant per als nois i noies com per a les seves famílies. La xerrada es va fer mitjançant videoconferència i mares i pares amb fills adolescents de diferents instituts vam compartir dubtes i inquietuds a través de dinàmiques dirigides per la Sílvia i la Stefania. En resum, una bona experiència que ens ajuda a reajustar el nostre rol parental per tal de viure de manera positiva aquesta nova etapa.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.