Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

Estiu, Extraescolars, General, Notícies

2n Butlletí de l’AFA!

Ja hem publicat el 2n butlletí de l’AFA on trobareu informació sobre les activitats que duem a terme,  com les extraescolars que ja tenen oberta la inscripció fins el dia 11 de juliol amb una oferta molt més àmplia que el curs passat: piscina, volei mixte, bàsquet mixte, cuines del món, teatre social, creació fotogràfica, còmic, danses urbanes i gimnàstica rítmica.  Us animem a consultar-la i a inscriure-hi els vostres fills i filles.

També hi trobareu un interessant article sobre les accions reivindicatives que estem fent,   juntament amb l’equip directiu i moltes altres direccions i AFAs d’altres centres escolars que, com nosaltres, estan afectats per unes importants retallades el curs que ve.
Esperem que aquest butlletí sigui del vostre interès i que us resulti una bona eina per mantenir-vos al dia de les nostres activitats.
Us animem a fer-vos sòcies de l’AFA i a sumar-vos-hi activament per tal que puguem seguir lluitant per l’educació dels nois i noies del Pau Claris  i perquè puguem tirar endavant moltes accions per a tota la comunitat educativa.
Que passeu un molt bon estiu!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.