2n Butlletí de l’AFA!

Ja hem publicat el 2n butlletí de l’AFA on trobareu informació sobre les activitats que duem a terme,  com les extraescolars que ja tenen oberta la inscripció fins el dia 11 de juliol amb una oferta molt més àmplia que el curs passat: piscina, volei mixte, bàsquet mixte, cuines del món, teatre social, creació fotogràfica, còmic, danses urbanes i gimnàstica rítmica.  Us animem a consultar-la i a inscriure-hi els vostres fills i filles.

També hi trobareu un interessant article sobre les accions reivindicatives que estem fent,   juntament amb l’equip directiu i moltes altres direccions i AFAs d’altres centres escolars que, com nosaltres, estan afectats per unes importants retallades el curs que ve.
Esperem que aquest butlletí sigui del vostre interès i que us resulti una bona eina per mantenir-vos al dia de les nostres activitats.
Us animem a fer-vos sòcies de l’AFA i a sumar-vos-hi activament per tal que puguem seguir lluitant per l’educació dels nois i noies del Pau Claris  i perquè puguem tirar endavant moltes accions per a tota la comunitat educativa.
Que passeu un molt bon estiu!