Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

Activitats, Extraescolars

Extraescolars 2022-23

Les activitats extraescolars es porten a terme fora de l’horari lectiu i amb l’objectiu de complementar-lo, sempre seguint la línia pedagògica de l’Institut. Contribueixen a despertar inquietuds, millorar els coneixements en diferents àrees, fomentar la creativitat, reforçar valors i afavorir la cohesió social en un ambient més distès, sense oblidar la seva qualitat formativa.

Us presentem a continuació i amb molta il·lusió la proposta d’activitats extraescolars pel curs 2022-2023 .

Enguany  ampliem de nou l’oferta intentant respondre a les demandes que els nois i noies ens van fer a través d’una enquesta. Així que, a més de les activitats del curs passat, podreu escollir també  Laboratori d’Arts i Futbol.

Els nois i noies del Pau Claris també podran apuntar-se al curs d’INICIACIÓ 2 de Gimnàstica Rítmica que es realitzarà a les instal.lacions de l’Institut per part del Club Esportiu Barna, a qui el centre fa cessió d’espais.

OBRIM UN NOU PERÍODE D’INSCRIPCIONS

FINS EL 20 DE SETEMBRE!

Més info i inscripcions

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.