Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

Curs 2018-2019, Notícies

El campions del Pau Claris

Bruno Maturana i Nabil Mehenni, de primer d’ESO, i Selma Amat, de Segon d’ESO, estan participant en l’edició 18-19 del Challenge Cros Escolar de Barcelona amb uns resultats excel·lents en les seves categories. Després de dues carreres celebrades, la de Sant Martí i la de Sants-Montjuïc, els tres es troben encapçalant les seves respectives categories. En el cas de Bruno, la seva participació es compta fins ara per victòries, havent guanyat les dues primeres carreres. Per tant, encapçala la classificació general del Challenge en la categoria de Nois del 2006 amb 60 punts. El segueix de prop en aquesta mateixa categoria Nabil, en tercera posició amb 52 punts després d’un meritori sisè lloc en la primera cursa i un destacable quart lloc en la carrera d’aquest passat diumenge. Per la seva banda, Selma també ocupa la primera posició de la classificació general de la categoria Noies del 2005 amb 59 punts, després de la segona plaça obtinguda en la primera cursa i haver guanyat la d’aquest últim diumenge a Sants-Montjuïc.


El Challenge Cros Escolar de Barcelona es compon de 8 curses que se celebren en parcs i instal·lacions esportives de diferents districtes de la ciutat. Està orientada a totes les edats i categories escolars. La inscripció es pot fer per internet a través de l’aplicació del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, CEEB, a la pàgina https://ceeb.cat/challenge-cros/. La propera cita d’aquesta competició tindrà lloc el pròxim 20 de gener de 2019 en celebrar-se el XVI Cros de Les Corts. El lloc de la competició serà el Parc de la Maternitat.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.