Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

Comunicats, Notícies

Celebració del 25è aniversari de l’Institut

Famílies, des de l’Institut ens conviden a la celebració del 25è Aniversari de la creació de l’institut Pau Claris, dissabte, 23 de novembre. A continuació adjuntem la invitació:

Famílies del Pau Claris,

En nom de la comunitat educativa de l’institut, em plau comunicar-li que el dissabte, 23 de novembre de 2019, farem l’acte de celebració del 25è Aniversari de la creació de l’institut Pau Claris, aquest acte tindrà lloc als espais del centre, al Passeig de Lluís Companys,18, de Barcelona.

Aquesta celebració volem que tingui, per una banda, un marcat caràcter de reconeixement a la tasca realitzada per part de totes les persones que, en algun moment, han format part de la vida del centre i, per una altra banda, tenim la intenció que sigui un acte de germanor i de companyonia que reflecteixi l’estima i el goig que sentim famílies, alumnes, docents i la resta de personal del centre de pertànyer a un projecte educatiu i vivencial comú.

El nostre desig és commemorar la història del nostre centre, petita en el temps, però intensament clafida de sentiments, curulla d’il·lusions, atapeïda d’esperances de futur, impregnada de contrastos culturals i socials i, sobretot, plena a vessar de ganes d’aprendre, d’entendre i de viure i conviure, cada dia, més i millor.

És per això que hi hem posat tots els recursos i mitjans al nostre abast, i hi hem abocat tot el nostre esforç i entusiasme, per tal d’animar i de potenciar que tothom se senti representat i inclòs en aquesta efemèride.

Amb totes aquestes il·lusions, desitjos i expectatives, i confiant que la seva agenda li ho permeti, voldria convidar-lo a l’acte que tindrà lloc el dissabte, 23 de novembre de 2019, a les 12h, als locals de l’institut.

 

Cordialment,

Mercè Miralles

DIRECTORA

INS Pau Claris _ BCN

http://iespauclaris.org/

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.