Associació de famílies d'alumnes de l'institut PAU CLARIS

Notícies, Xarxa

Formem part del programa “Protegim les Escoles”

El nostre institut i l’escola Pere Vila estem  inclosos dins del programa Protegim Les Escoles, que preveu millorar els entorns escolars per tal que siguin segurs i saludables, amb espais d’estada i joc i també on hi hagi menys contaminació. És una notícia que ens satisfà, tot i que la futura pacificació de la Via Laietana ens afectarà de manera ben negativa augmentant l’afluència de trànsit que circularà per l’avinguda Lluís Companys. 

Per aquest motiu, entre d’altres, ens hem adherit al manifest “Eixample Respiraper tal de reclamar una major pacificació als entorns escolars, menys contaminació i menys soroll a totes les escoles de la ciutat.

La protesta va començar a Barcelona el desembre de 2020, i des de llavors no ha parat de créixer! Actualment ja som 63 centres mobilitzats, fent més de 50 talls de carrer simultanis els divendres cada dues setmanes en 5 ciutats diferents: Barcelona, Badalona, Sabadell, Sant Cugat i Madrid. És el que anomenem: la #RevoltaEscolar.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.